Constănțenii, invitați la o porție de artă la metru… antic

298
Constănțenii, invitați la o porție de artă la metru… antic - constanteniisuntinvitati-1559246453.jpg

Articole de la același autor

Universitatea "Ovidius" desfășoară o mulțime de evenimente săptămâna aceasta. Studenții și profesorii Facultății de Arte, alături de elevii și cadrele didactice ale Colegiului de Arte "Regina Maria", au luat parte, aseară, la vernisajul expoziției "Învățământ, cercetare, creație". 


Cu această ocazie, studenții Facultății de Arte, specializarea Interpretare muzicală au susținut concertul "Medalion Mozart". Evenimentul a fost organizat cu ocazia ediției jubiliare a Simpozionului "Învățământ, cercetare, creație", care are loc, în zilele de 30 și 31 mai, la sediul universității din bulevardul Mamaia. 


Astăzi, sunteți așteptați în parcul universității din Constanța, la ora 13.30, pentru a participa la un performing cum n-ați mai întâlnit.


Experimentul "Artă la metru… antic" este activitatea prin care artistul Ovidiu Felipov și-a propus să intre în casa fiecărui constănțean cu câte o lucrare. 
Astfel, dacă doriți să luați parte la experiment și să plecați acasă cu un metru de lucrare originală gratuită, veniți la eveniment! 
Cu această ocazie, Ovidiu Felipov va dezvălui din secretele acestui proiect și va transforma întregul spațiu într-o expoziție de culoare, formă și generozitate artistică. Evenimentul este unic, irepetabil, fiecare tablou fiind diferit de celelalte și durează doar 30 de minute. 


"Artă la metru… antic" este un eveniment organizat de Facultatea de Arte a UOC și Centrul de Cercetare Științifică și Creație artistică "Euxin", în parteneriat cu Primus Art Laboratory, cu ocazia ediției jubiliare, a X-a, a Simpozionului "Învățământ, cercetare, creație". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6053 secunde