Constantin Chiriac, președintele FITS - Distincție de excelență din partea Ministerului Culturii

189
Constantin Chiriac, președintele FITS - Distincție de excelență din partea Ministerului Culturii - 6496d4adbea44constantinchiriacdi-1687702326.jpg

Articole de la același autor

La Sibiu se desfășoară până pe 2 iulie, cea de-a 30-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru. După trei decenii de organizare FITS, Constantin Chiriac a primit o distincție de excelență din partea Ministerului Culturii.


În cea de-a doua zi a FITS-ului, la Sala Thalia s-au întâlnit Constantin Chiriac, Președintele Festivalului, Raluca Turcan, Ministrul Culturii, și Lucian Romașcanu, senator și fost Ministru al Culturii, informează mesageruldesibiu.ro


La începutului acestui an, Lucian Romașcanu, a inițiat demersul pentru a-i oferi distincția de excelență lui Constantin Chiriac. Acum, în cadrul Festivalului, Raluca Turcan i-a oferit președintelui Chiriac diploma pictată de Mirela Trăistaru și trofeul creat de maestrul sticlei Ioan Nemțoi.


Lucian Romașcanu, cel care a inițiat proiectul prin care s-a oferit Diploma de Excelență, s-a declarat fericit că a reușit să obțină acest titlu pentru Chiriac, fiind și prima distincție pe care o oferă Ministerul Culturii.


Adresându-se Președintelui FITS, Romașcanu a ținut să menționeze: „N-o să te laud foarte tare, Constantine, pentru că eu spun într-un cuvânt tot ce reprezinți – Instituția Constantin Chiriac. Când spun Instituție, le spun pe toate!”


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4285 secunde