Constantin Tănase, omagiat la Techirghiol

800
"B.G. - Băiat de bani gata" se numește noul spectacol pregătit de trupa "Scena lui Tănase", formată din actorii amatori ai Casei de Cultură Techirghiol. El va fi prezentat azi, la ora 20, la Teatrul de Vară din Techirghiol.
Piesa este scrisă de Constanța Vlăgea, cea care îi coordonează pe tinerii actori, spectacolul fiind regizat de Victor Ignat, directorul Teatrului pentru Copii și Tineret din Cernavodă, și abordează problemele adolescenților, relațiile acestora cu părinții lor, importanța naturii și a unui mediu propice de dezvoltare fizică și psihică: "Este o piesă despre ecologia naturii și ecologia teatrului și despre problemele adosescenților, o verigă cam pierdută în teatru. Am lucrat cu plăcere la această comedie amară, alături de tinerii actori și actrițe", a spus Victor Ignat.
Spectacolul va fi precedat de evenimente editoriale, avându-i ca protagoniști pe Iulian Talianu, Dan Ioan Nistor, Emilia Dabu, Dora Alina Romanescu și Ioan Roman. De asemenea, în deschiderea spectacolului, tinerii actori din Techirghiol vor prezenta cuplete, în semn de omagiu adus marelui actor Constantin Tănase (iulie 1880 – august 1945).
Vineri, 21 august, ora 20, tot la Teatrul de Vară din Techirghiol, este rândul trupei de actori din cadrul Teatrului pentru Copii și Tineret să iasă în fața publicului, prezentând spectacolul "Cântăm și râdem cu voi", un spectacol de satiră, muzică și umor compus din secvențe din dramaturgia lui Caragiale, în regia lui Victor Ignat.
Spectacolul este precedat de lansarea cărții "Între malurile vieții", semnată de Constanța Vlăgea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 19 August 2009
Stire din Cultură-Educație : "Noi de-aicea nu plecăm!"
Pagina a fost generata in 1.9039 secunde