COOLtura pe TV

220
// Marți, 13 aprilie, ora 23:30, la TVR Cultural este difuzat spectacolul "Micul infern", de Mircea Ștefănescu, în regia lui Mihai Berechet, preluat de la Teatrul Nottara. Din distribuție: Silvia Dumitrescu Timică, Lucia Mureșan, Ion Dichiseanu, Ștefan Radof, Emilia Dobrin, Dorin Moga, Ion Siminie.
Eroii principali ai comediei scrise sunt Soțul și Soția. Autorul s-a aplecat asupra instituției căsătoriei cu un spirit de observație și un umor blajin, analizând-o prin descrierea momentelor celor mai importante din viața unui cuplu care trăiește bucuria iubirii, armonia realizării odată cu creșterea copiilor. Este prezentată biografia unor sentimente care se consolidează odată cu trecerea timpului, într-o piesă închinată iubirii realizate, căsniciei trainice.

// Joi, 15 aprilie, ora 17:50, tot la TVR Cultural avem ocazia de a urmări partea întâi a documentarului "Chi - Energia care vindecă" (Qi – The Art of Chinese Medicine", Germania, 2008). Realizatorii au călătorit în China pentru a-i întâlni și vedea la lucru pe adevărații profesioniști în medicină tradițională, cei care-și transmit cunoașterea și rețetele secrete din generație în generație, acupuncturiști care tratează boli cronice și vindecători ale căror rețete antice pot suda oasele rupte. Acțiunea lor se bazează pe "chi" - misterioasa energie vitală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5777 secunde