Copii cu dizabilități dansează pe scena Palatului Copiilor

291
Continuând o minunată tradiție, mâine, la ora 10.00, la Palatul Copiilor din Constanța, debutează faza județeană a Concursului național de dans "Împreună pentru viitor", acțiune desfășurată în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară. Pentru că implicarea comunității face diferența, instituțiile ce organizează acest eveniment, Inspectoratul Școlar Județean Constanța și CJRAE Constanța, îi invită pe constănțeni să susțină demersul inedit al copiilor cu dizabilități care dansează alături de copiii din școlile de masă.
Concursul Național de Dans "Împreună pentru viitor" se desfășoară pe două secțiuni, respectiv dans tradițional și dans modern. Echipele mixte, alcătuite din opt până la 12 elevi (voluntari și beneficiari), pot participa la una sau la ambele secțiuni ale concursului.
Echipele premiate cu locul I se vor califica pentru faza regională a concursului care va avea loc în luna aprilie, la Focșani, și vor avea șansa să participe și la Festivalul Național "Împreună pentru viitor", în luna mai, la Craiova.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Octombrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Se deschide Palatul Copiilor
Sâmbătă, 11 Decembrie 2010
Stire din Sport : "Ne axăm pe fotbalul de masă"
Pagina a fost generata in 0.3368 secunde