Copiii de la Centrul Cultural "Theodor Burada" - Cernavodă, premianți la festival

747

Articole de la același autor

Palmares bogat al elevilor Centrului Cultural "Theodor Burada", filiala Cernavodă, la Festivalul Național de Interpretare și Creație pentru Copii "Acorduri muzicale din Țara Lilliput". Competiția s-a desfășurat, zilele trecute, în Sala Mare a Consiliului Județean Buzău, și a adus pe scenă aproape 150 de participanți.

Juriul festivalului a fost condus de Ștefan Iordache, compozitor, profesor canto, director Ansamblul de copii "Andantino". Din juriu au făcut parte și Alexandra Veronica Stroe, autorul volumelor de rebusuri cu tematică muzicală "Enigme pe portativ", Claudiu Bulete, manager CB Media, Gianina Benedic, manager al Școlii particulare "Axys Music" din Onești, Marian Stere, redactor la Radio România Internațional, și Maria Ene, fondator al brandului pentru copii "Lilliput".

Copiii de la Cernavodă, îndrumați de prof. Roxana Elena Ghindici, s-au întors acasă cu premii importante.

Alexia Portigliatti Barbos, elevă în anul al treilea, și Daria Stanciu, elevă în anul întâi, au obținut trofeul cel mare la secțiunea de interpretare, iar Bianca Novac, elevă în anul al doilea, a câștigat premiul întâi la aceeași secțiune. Tot premiul întâi a fost câștigat și la secțiunea creație, cu piesa "Himera din oglinzi", în primă audiție, compozitor Claudiu Bulete și textier Maria Ene.

În deschiderea festivalului, grupul "Happy Kids", coordonat de prof. Oana Dobre, a cântat imnul "Țara Lilliput".

Festivalul Național "Acorduri muzicale din Țara Lilliput" este considerat unul dintre cele mai mari festivaluri de gen, cu primele cinci ediții organizate la București.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5259 secunde