Copiii se întrec la Festivalul de Teatru Antic

280
Copiii se întrec la Festivalul  de Teatru Antic - teatruantic-1532966888.jpg

Articole de la același autor

Cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Național de Teatru Antic pentru Elevi se va desfășura în perioada 30 iulie -1 august, la Palatul Copiilor din Constanța.

Potrivit directorului instituției, coordonatorului acestui proiect, Roxana Isabela Mitan, deschiderea festivă va avea loc astăzi, 31 iulie, începând cu ora 10.30, în sala de spectacole a instituției.

La eveniment vor participa în jur de o sută de elevi, membri ai trupelor de teatru din Sighișoara, Iași, Craiova, Târgu Frumos, Făgăraș și Constanța. Precizăm că proiectul este destinat trupelor de teatru din Palatele și Cluburile Copiilor din țară și are ca scop cultivarea simțului estetic și stimularea interesului elevilor pentru activitățile culturale și artistice.

"Motivul pentru care am propus un Festival Național de Teatru Antic pentru Elevi, îl reprezintă nevoia de cunoaștere, promovare și valorificare a patrimoniului cultural. Prin această activitate se creează cadrul favorabil exprimării libere a tuturor copiilor, este stimulat spiritul de echipă, îi adaptăm pe elevii noștri la cerințele scenei și publicului", a declarat directorul Palatului Copiilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3827 secunde