Corina Apostoleanu, propusă la șefia Bibliotecii Județene

246
Corina Apostoleanu, propusă  la șefia Bibliotecii Județene - corinaapostoleanu-1432658011.jpg

Articole de la același autor

În cadrul ședinței Consiliului Județean Constanța de joi, 28 mai, ora 13, aleșilor județeni li se vor comunica rezultatele evaluării anuale a managementului pe anul 2014 la Biblioteca Județean "I.N. Roman". Amintim că la această evaluare, directorul bibliotecii, Cornelia Pariza, a picat examenul, obținând nota 5,23. Potrivit art. 32, alin 1 din OUG nr. 189/2008 privind managementul instituțiilor publice, contractul de management încetează în momentul în care rezultatul evaluării anuale este sub 7. A fost singurul candidat din cadrul unei instituții de cultură subordonată CJC care nu a trecut examenul. În aceste condiții, postul a fost scos la concurs.

În cadrul ședinței de mâine, aleșilor județeni li se va propune proiectul de hotărâre privind desemnarea noului director interimar. Persoana desemnată să asigure interimatul până la data începerii executării noului contract de management este Corina Apostoleanu, care provine din interiorul instituției.

Astfel, pe durata interimatului, raportul de muncă al Corinei Apostoleanu pe funcția de șef Serviciu Dezvoltare - Prelucrare Colecții, Informare Bibliografică se suspendă. De asemenea, pe durata interimatului, directorul interimar va avea dreptul să efectueze toate actele de gestiune curentă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4814 secunde