Cove, noul manager al Teatrului Ion Creangă

238
Cove, noul manager al Teatrului Ion Creangă - cgcmdz01odamagfzad03mgexnzexzmfl-1545738315.jpg

Articole recomandate

Actorul Petre Gabriel Coveșeanu, cunoscut publicului sub numele de Cove, a câștigat concursul de proiecte de management pentru Teatrul ''Ion Creangă'', potrivit unui anunț publicat pe site-ul Primăriei Capitalei, scrie Agerpres.

Proiectul său de management a obținut nota 9,17 (nota 9,08 în prima etapă și 9,25 în a doua etapă). El a fost unicul candidat pentru funcția scoasă la concurs pe data de 14 noiembrie.

Potrivit unui anunț postat pe pagina de Facebook a Teatrului ''Ion Creangă'', începând cu data de 7 august Gabriel Coveșeanu a deținut funcția de manager interimar al instituției, conform dispoziției nr. 1.422/10.08.2018, emisă de Primăria Municipiului București.

Absolvent al Academiei de Teatru și Film ''I.L.Caragiale'', Facultatea de Teatru, Gabriel Coveșeanu s-a alăturat echipei Teatrului ''Ion Creangă'' în anul 1997, actorul interpretând în cei peste douăzeci de ani petrecuți pe scenă roluri dintre cele mai diverse, sub îndrumarea unor regizori precum: Cornel Todea, Boris Petroff, Cezarina Udrescu, Attila Vizauer, Sorana Coroamă-Stanca, Theo Herghelegiu sau Octavian Jighirgiu.

În paralel cu activitatea din teatru, s-a remarcat și în calitate de prezentator TV în emisiuni de divertisment.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 22 Decembrie 2018
Stire din Cultură-Educație : Seară de folk și rock
Sâmbătă, 22 Decembrie 2018
Stire din Cultură-Educație : Maia  Morgenstern joacă în piesa "Fierarii"
Pagina a fost generata in 0.7456 secunde