Cove, noul manager al Teatrului Ion Creangă

229
Cove, noul manager al Teatrului Ion Creangă - cgcmdz01odamagfzad03mgexnzexzmfl-1545738315.jpg
Actorul Petre Gabriel Coveșeanu, cunoscut publicului sub numele de Cove, a câștigat concursul de proiecte de management pentru Teatrul ''Ion Creangă'', potrivit unui anunț publicat pe site-ul Primăriei Capitalei, scrie Agerpres.

Proiectul său de management a obținut nota 9,17 (nota 9,08 în prima etapă și 9,25 în a doua etapă). El a fost unicul candidat pentru funcția scoasă la concurs pe data de 14 noiembrie.

Potrivit unui anunț postat pe pagina de Facebook a Teatrului ''Ion Creangă'', începând cu data de 7 august Gabriel Coveșeanu a deținut funcția de manager interimar al instituției, conform dispoziției nr. 1.422/10.08.2018, emisă de Primăria Municipiului București.

Absolvent al Academiei de Teatru și Film ''I.L.Caragiale'', Facultatea de Teatru, Gabriel Coveșeanu s-a alăturat echipei Teatrului ''Ion Creangă'' în anul 1997, actorul interpretând în cei peste douăzeci de ani petrecuți pe scenă roluri dintre cele mai diverse, sub îndrumarea unor regizori precum: Cornel Todea, Boris Petroff, Cezarina Udrescu, Attila Vizauer, Sorana Coroamă-Stanca, Theo Herghelegiu sau Octavian Jighirgiu.

În paralel cu activitatea din teatru, s-a remarcat și în calitate de prezentator TV în emisiuni de divertisment.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.778 secunde