Crucea furată, de Bobotează, Antoanelei Manac i se întoarce înapoi

216

Articole de la același autor

La finalul Sf. Liturghii de ieri, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a dăruit sportivei Antoanela Manac crucea pe care ea o prinsese la Bobotează, în Marea Neagră, și care i-a fost furată de către un alt competitor. 


"Anul acesta, pentru prima dată, o cruce din cele trei a fost prinsă de o fată, dar un băiat i-a luat-o... Este o fată foarte credincioasă, o sportivă cu performanță. De aceea, vreau să-i dau ceea ce i s-a furat și nu se cuvenea să i se fure... N-am știut ce s-a petrecut, dar, după ce am aflat, trebuie să reparăm această lipsă. Îi oferim acum această cruce de la Bobotează, sfințită și binecuvântată, să îi fie de mult folos în viață. Această cruce este semn al Jerftei Domnului și a devenit semn al vieți noastre", a subliniat IPS Teodosie. 


Totodată, Ierarhul Tomisului i-a oferit Antoanelei și o icoană cu Sf. Antonie cel Mare. La rândul ei, sportiva a mulțumit cu recunoștință Arhiepiscopului Teodosie pentru gestul făcut și a spus că-i pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat, dar nu poartă ranchiună pe nimeni, mergând mai departe în viață, cu credință. 


Antoanela Manac are 24 de ani și practică sportul de la vârsta de 4 ani. La slujbă, a fost însoțită și de bunicii ei, care au fost și ei binecuvântați de IPS Teodosie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3602 secunde