Cum e posibil să trăiești cu un dolar pe zi

183
Cum e posibil să trăiești cu un dolar pe zi - cumeposibil-1402065746.jpg

Articole recomandate

Portrete ale unor oameni care trăiesc cu doar un dolar pe zi, între care și cele al unei fetițe și al unui tânăr din România, sunt prezentate de cotidianul britanic "The Guardian".


Mai mult de un miliard de persoane din lume supraviețuiesc cu un dolar pe zi sau chiar mai puțin de atât. Motivele pentru care acești oameni sunt nevoiți să ducă un astfel de trai diferă, însă dificultățile vieții lor de zi cu zi sunt foarte asemănătoare.Printre aceste persoane care trăiesc în sărăcie lucie se numără și o fetiță de patru ani, Ana-Maria Tudor, care trăiește în București. Tatăl ei este prea bolnav pentru a munci, iar familia sa riscă să fie evacuată din singura cameră în care locuiește și care nu are nici baie și nici apă curentă.


O altă persoană prezentată în această carte și în publicația britanică The Guardian este un tânăr în vârstă de 28 de ani, Hora Florin, care a crescut într-un orfelinat din România. În prezent, el trăiește într-o canalizare din București, unde căldura provenită prin gurile de aerisire îl ajută să se încălzească în timpul nopții.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 07 Iunie 2014
Stire din Cultură-Educație : Basmele sunt dăunătoare pentru copii
Pagina a fost generata in 1.2887 secunde