Cum este prevenită violența în Liceul "Callatis"

501
Cum este prevenită violența în Liceul

Articole de la același autor

Săptămâna trecută, elevii Liceului Teoretic "Callatis" au sărbătorit Ziua Internațională pentru Nonviolență în Școală.

Pentru a marca acest eveniment, profesorul psiholog Carmen Faliboga a realizat, în echipă cu cadrele didactice, sesiuni de informare și consiliere pe tematica abordată. Astfel, mesajul acestei zile, și anume "Educație în și prin pace, armonie, toleranță, solidaritate, respect reciproc", a fost recepționat și salutat de peste 500 de elevi din ciclul primar și gimnazial din această unitate școlară.

"Permanent, prin toate acțiunile pe care le derulăm în școală, promovăm nonviolența și respectăm drepturile omului și ale copiilor. Ne dorim să creăm un mediu sigur, în care elevii noștri să se dezvolte armonios", a declarat prof. Luminița Pătrînoiu, directorul Liceului "Callatis".

"Mesajul acestei campanii, repetat zilnic, ar trebui să modeleze întreaga educație a copiilor noștri, să le ghideze toate gândurile, dorințele, cuvintele sau acțiunile. NONVIOLENȚA să devină un stil de viață, un mod de a fi, de a te exprima liber", a adăugat psiholog Carmen Faliboga, responsabilul Comisiei de prevenire și combatere a violenței în școală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.013 secunde