Cum ne putem distra "All Inclusive"

196
Cum ne putem distra

Articole de la același autor

Pentru că a venit toamna, Casa de Cultură a Sindicatelor declară deschisă stagiunea de spectacole. 


Astfel, constănțenii sunt invitați luni, 25 septembrie, începând cu ora 19.00, la comedia "All Inclusive", în regia lui Vlad Zamfirescu. Din distribuție, fac parte: Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprișor, Vlad Zamfirescu și Diana Roman. Scenografia este semnată de Mădălina Marinescu. 


"All Inclusive" este o comedie explozivă despre ingredientele intense ale vieții - iubire, trădare, entuziasmul contagios al tinereții și crizele comice ale maturității. Acțiunea se petrece în jurul familiei formate din Maurice (Marius Manole), Margaret (Medeea Marinescu) și fiica lor Adele (Diana Roman). 


Ajunși la vârsta de aproximativ 40 de ani, cu o fiică de 20 de ani, cei doi părinți par a fi într-o continuă căutare a unui ideal nedefinit, dorind mereu și mereu altceva decât ceea ce le-a oferit viața până la acel moment. Existența lor ia o turnură neașteptată, în momentul în care Adele le aduce la cunoștință că este însărcinată cu profesorul ei de la facultate, Vincent (Vlad Zamfirescu). La rândul său, tatăl Adelei, Maurice se aruncă în brațele lui Monique (Mirela Oprișor), sora iubitului fiicei sale.
 
Ce se va întâmpla cu toți protagoniștii, veți descoperi numai asistând la spectacol. 


Prețul unui bilet variază între 80 și 100 lei, în funcție de locul ocupat în sală. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0334 secunde