Cum poți pleca gratuit într-o tabără în Anglia

99
Cum poți pleca gratuit într-o tabără în Anglia - pics01-1392549886.jpg

Articole de la același autor

Mirunette International Education a dat startul concursului național de limba engleză Mirunette Language Competition, ediția 2014.
Marile premii oferite elevilor sunt două tabere educaționale de limba engleză în Anglia, la Oxford și Londra, în campusurile unor prestigioase universități și colegii la nivel mondial!


Concursul se adresează tuturor elevilor cu vârste între 10 și 17 ani (prima categorie: 10-13 ani, a doua categorie: 14-17 ani), participarea fiind gratuită. 


Primele două etape ale concursului se desfășoară online, astfel încât elevii din întreaga țară pot participa. Profesorii de limba engleza care susțin cei mai mulți elevi la înscrierea în concurs, vor putea participa gratuit ca însoțitori de grup în taberele de limba engleză.


Prima etapă a concursului Mirunette Language Competition constă în completarea unui formular de înscriere online și răspunsul la trei întrebări scurte și se desfășoară între 1 februarie și 31 martie 2014. A II-a etapă, între 8 aprilie și 11 mai 2014, include rezolvarea unui test de limba engleza și realizarea unui eseu online. A III-a etapă a concursului constă în intervievarea celor 40 de finaliști, iar în data de 1 iunie 2014, Ziua Copilului, va avea loc festivitatea de premiere, la Muzeul de Istorie Naturală Grigore Antipa.


Pentru mai multe detalii, accesați www.mirunette.ro!




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 16 Februarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Congres dedicat istoriei presei
Duminică, 16 Februarie 2014
Stire din Cultură-Educație : "Escrocii" revin pe scenă
Duminică, 16 Februarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Regal de balet la Teatrul "Oleg Danovski"
Miercuri, 12 Februarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Seară Lirică la Teatrul "Oleg Danovski"
Pagina a fost generata in 0.5925 secunde