Cum stau cu lectura elevii constănțeni

565
5
Cum stau cu lectura elevii constănțeni - olimpiadalectura-1449253452.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 5 decembrie, va avea loc etapa județeană a Olimpiadei "Lectura ca a-bilitate de viață".

În municipiul Constanța, se va desfășura în următoarele unități de învățământ: Școala Gimnazială Nr. 7 "Remus Opreanu" - clasa a VII-a și clasa a VIII-a; Școala Gimnazială Nr. 30 "Gh. Țițeica"- clasa a V-a și clasa a VI-a; Liceul Tehnologic "V. Madgearu" - cls. IX-XII.

În județul Constanța, olimpiada se desfășoară în următoarele unități de învățământ: Școala Gimnazială Nr. 1 Eforie Nord; Școala Gimnazială "A. V. Rădulescu" din Murfatlar; Școala Gimnazială "Grigore Moisil" din Năvodari.

Olimpiada valorifică experiența de lectură a elevilor din clasele a V-a - a XII-a și se organizează pe principiile programei pentru cursul opțional "Lec-tura și abilitățile de viață".

Competiția se desfășoară pe patru niveluri de vârstă și de pregătire didactică, după cum urmează: Secțiunea gimnaziu - lector avansat: Nivelul 1 - clasele a V-a și a VI-a; Nivelul 2 - clasele a VII-a și a VIII-a și Secțiunea liceu - lector experimentat: Nivelul 3 - clasele a IX-a și a X-a; Nivelul 4 - clasele a XI-a și a XII-a.

La etapa județeană, pot participa elevii care demonstrează capacitatea de a folosi lectura în vederea dezvoltării personale. 

Comentează știrea

adevar
6 decembrie 2015
adevar

Romania trafic de femei imi murdaresti pamantul si aerul cu romani care intra in republica mea . Sa ti moare tot poporul

minciuna
6 decembrie 2015
minciuna

plimba ursul, adevar! Ti-ai dat demisia?

adevar
6 decembrie 2015
adevar

Tiai reparat rahatul cu bani furati de straini sau iar nu te a dus capul?

alt adevar
7 decembrie 2015
ajutor

eu la scoala m-as intoarce, dar nu prea am de ce! Nimeni nu ma mai vrea, oricat as incerca. Cu titlul nou- nout, de vin, nu fac nici fâsss! Citesc si scriu degeaba, ca... doar ma fac de râs! Elevii rad de mine, parintii ma urăsc, mai bine stau acasa, sau ....alt loc imi gasesc! Am incercat din greu ceva sa inteleg, dar nu ma duce mintea, mereu, mereu gresesc! De nu cer mii de sfaturi, ma tot impotmolesc!!! Ajutor.

ptr poetul de ocazie
7 decembrie 2015
care-i adevarul?

hai ca deja e prea mult! Despre care adevar vorbesti? primul, al doilea, sau al treilea? Ca sunt atatia cu "adevarul" pe-aici, de nu mai stim pe cine sa credem! Pentru cine este poezia?

Răspuns la: ajutor
Adăugat de : alt adevar, 7 decembrie 2015
eu la scoala m-as intoarce, dar nu prea am de ce! Nimeni nu ma mai vrea, oricat as incerca. Cu titlul nou- nout, de vin, nu fac nici fâsss!...

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 05 Decembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Din nou despre Școala din Horia
Sâmbătă, 05 Decembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Stand-up comedy la Harlequin
Sâmbătă, 05 Decembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Ultima reprezentație de balet  din acest an
Pagina a fost generata in 2.2811 secunde