Invitație la teatru

"Cum vă place"

389

r Teatrul de Stat Constanța pre-zintă în deschiderea stagiunii estivale, sâmbătă, 2 iulie, de la ora 21, la Teatrul de Vară Soveja, premiera "Cum vă place", comedie de W. Shakespeare, în traducerea lui Virgil Teodorescu. Regia: Dan Vasile. Scenografia: Ana Bănică. Ilustrația muzicală: Elena Gatcin, Dan Vasile.
În distribuție, reîntâlnim actori dragi ai scenei constănțene Mihai Sorin Vasilescu, Marian Adochiței, Nicodim Ungureanu, Adrian Dumi-trescu, Andrei Cantaragiu,Remus Archip, Axel Moustache / Pavel Bârsan, Alexandru Mereuță, Iulian Enache, Cosmin Mihale, Lana Moscaliuc, Dana Dumitrescu, Nina Udrescu, Liliana Bărăscu.
Duminică, 3 iulie, de la ora 21, se reia spectacolul. Prețul biletelor este de 30 lei, iar pensionarii, elevii și studenții beneficiază de o reducere, pentru aceștia biletul având valoarea de 15 lei.

"Gaițele"
r Teatrul Agon oferă publicului con-stănțean, sâmbătă, 2 iulie, și dumi-nică, 3 iulie, de la ora 19,00, posibili-tatea de a-i aplauda pe tinerii studenți anul III Facultatea de arte a Universi-tății "Ovidius", specializarea Artele spectacolului - actorie, care susțin licența cu spectacolul "Gaițele" de Al. Kirițeascu, în viziunea regizorală a Danielei Vitcu Hanțiu. "Repetăm acest spectacol din luna octombrie a anului trecut și în ifebruarie 2011 am prezentat publicului doar transpun-erea în scenă a actului I. Acum am montat ambele acte și așteptăm cu interes reacția spectatorilor", a declarat pentru "Cuget Liber" Daniela Hanțiu.
Prețul unui bilet este 15 lei pentru adulți și 10 lei pentru elevi. Spec-tacolul ține două ore și jumătate, cu pauză între actul I și actul II.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 30 Iunie 2011
Stire din Cultură-Educație : Un Bacalaureat bombă!
Pagina a fost generata in 1.3191 secunde