"Cum vă place", pe scena Teatrului de Stat

237
În acest week-end, la Teatrul de Stat, este programată piesa "Cum vă place", de William Shakespeare, cu Mihai Sorin Vasilescu, Marian Adochiței, Lana Moscaliuc, Dana Dumitrescu, Remus Archip, Axel Moustache, Alexandru Mereuță, Iulian Enache, Adrian Dumitrescu, Andrei Cantaragiu, Cosmin Mihale, Liviu Manolache / Nicodim Ungureanu, Nina Udrescu și Liliana Bărăscu. Regia artistică, Dan Vasile. Scenografia, Ana Bănică. 


"Cum vă place", scrisă, se pare, la începutul lui 1600, este cea mai romantică dintre comediile lui Shakespeare. Povestea se petrece în frumoasa Pădure Arden, unde un rege exilat, două prințese și suitele lor se joacă de-a păstorii și haiducii. Bufoni înțelepți și cavaleri melancolici rostesc cuvinte înțelepte și poetice și, mai ales, se deapănă povești de iubire.

O poveste de dragoste petrecută în mijlocul pădurii, într-un grup de nobili exilați. Rosalinda se îndrăgostește de Orlando și, cu toate reflecțiile despre iraționalitatea și efemeritatea dragostei, cei doi se căsătoresc plini de încredere și speranțe.

Premiera, ce a avut loc anul trecut, pe 15 octombrie, s-a bucurat de un real succes în rândul publicului constănțean.

"Cum vă place" se va juca sâmbătă și duminică, de la ora 19:00, la Teatrul de Stat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Gaițele", la Teatrul de Stat, în week-end
Pagina a fost generata in 0.1951 secunde