Curs de Măiestrie muzicală și pianistică, la Colegiul de Arte

224
Curs de Măiestrie muzicală și pianistică, la Colegiul de Arte - curs1-1564086107.jpg

Articole de la același autor

Începând de sâmbătă, 27 iulie, și până pe 3 august, la Colegiul Național de Arte "Regina Maria", se va desfășura Cursul de măiestrie muzicală și pianistică. Acesta va fi susținut de profesorul Octavian Renea, din Munchen, el fiind asistat de pianista Bianca Stănescu, din Ploiești. 


Cursul este adresat, în mod special, elevilor cu înclinații spre profesia muzicală/pianistică și cu rezultate la olimpiade și concursuri, dar și elevilor pianiști ce sunt la început de drum, cu potențial de a deveni muzicieni profesioniști în viitor. Anul acesta, s-au înscris 23 de pianiști din Constanța, Ploiești, Craiova și din Bulgaria. 


La finalul cursului, în data de 3 august, la ora 11.00, în Sala "Sergiu Celibidache" a Colegiului Național de Arte "Regina Maria" din Constanța, va avea loc concertul de final al participanților la curs. 


Evenimentul este organizat de Asociația culturală "Nihil Sine Arte", în parteneriat cu Colegiul Național de Arte. Proiectul are ca scop încurajarea și motivarea tinerelor talente pianistice constănțene și nu numai, în drumul și evoluția lor muzicală. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5721 secunde