Cursuri de vară la Școala "Dr. Constantin Angelescu" din Constanța

220

Articole de la același autor

Elevii Școlii Gimnaziale nr. 11 "Dr. Constantin Angelescu" din Constanța a sfidat zilele caniculare desfășurând ultima activitate a proiectului de voluntariat, "Abilitățile celor ce zâmbesc spre viitor" – Școala de Vară 2017, ediția a doua..


Peste 35 de elevi s-au distrat zilnc, în săptamâna 21 - 25 august, jucându-se, dezvoltându-și abilitățile motrice și emoționale. Le-au fost alături, în demersul nonformal, cadrele didactice, voluntari ai Asociației "Împreună pentru Viitor Constanța", care, prin jocuri interactive, i-au ajutat să-și valorifice stima de sine. De asemenea, în cadrul Asociației Școala de Valori, a fost dezvoltat proiectul Școala de bani pe roți, în care copiii cu vârste între șapte și 14 ani au parcurs un itinerar de educație financiară, al cărui scop a fost să-i ajute pe cei mici să conștientizeze importanța gestionării corecte a banilor. 


Activitatea s-a finalizat cu acordarea de diplome fiecărui participant, din partea Mascotei "Zum - Zum", albinuța care a cules alături de tinerii participanți seva, bucuria și comuniunea acestei săptămâni tonice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.417 secunde