Cursuri online, la Universitatea "Spiru Haret"

271
Cursuri online, la Universitatea

Articole de la același autor

Studenții și cadrele didactice ale Universității "Spiru Haret" au șansa de a-și putea desfășura în bune condiții activitatea educațională și în această perioadă de pandemie.

Instituția de învățământ folosește, încă din 2006, platforma Blackboard. Astfel, profesorii și studenții rămân conectați, iar procesul de învățământ are asigurată continuitatea. Cu o interfață prietenoasă și ușor de utilizat, Blackboard permite derularea activității didactice, în baza logării cu contul personal. Studenții au acces la cursuri și materiale suport atât în format text, cât și sub formă de fișiere audio-video cu grafică atractivă, precum și la informații privind orarul, programarea examenelor sau notele obținute.

În plus, platforma oferă posibilitatea testării și monitorizării computerizate a activității fiecărui student. Astfel, studenții au de rezolvat aplicații, de creat eseuri sau de parcurs grile de evaluare pe durata întregului semestru, existând inclusiv posibilitatea de a susține examinarea finală cu ajutorul platformei. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3943 secunde