Cursuri organizate de Casa Corpului Didactic

186
Cursuri organizate de Casa  Corpului Didactic - cursuriorganiyate-1442856379.jpg

Articole de la același autor

Cursul "Predarea-învățarea centrată pe elev" propune cunoașterea principiilor abordării constructiviste a învățării și proiectarea unor demersuri didactice active prin abordarea strategiilor de predare-învățare și a metodelor alternative de evaluare, având în vedere centrarea pe elev, pentru formarea gândirii sale critice și a autonomiei sale.

Susținut de prof. Maria Cheltuiani, cu o durată de 30 ore, cursul implică patru întâlniri (sâmbăta), în perioada 10 octombrie - 7 noiembrie. Contravaloarea suportului de curs este de 65 lei.

Activitățile celui de-al doilea curs intitulat "Consiliere și orientare" vor crea situații de învățare care să conducă la dobândirea de competențe și abilități specifice aplicării noului curriculum al disciplinei Consiliere și orientare în activitatea didactică.

Susținut de prof. Daniela Stoenescu, cursul are o durată de 30 de ore și este organizat în perioada 10, 17, 24 octom-brie - 7 noiembrie (câte patru întâlniri, sâmbăta). Contravaloatrea suportului de curs este de 65 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9583 secunde