Universitatea "Ovidius"

Dănuț Epure, în dialog neconvențional cu bobocii

562
4
Dănuț Epure, în dialog neconvențional cu bobocii - danutepure171330255215-1348865528.jpg
Luni, 1 octombrie, de la ora 16, prefațând festivitatea de deschidere a anului universitar 2012-2013 la Universitatea "Ovidius", rectorul prof. univ. dr. Dănuț Tiberius Epure le va spune bun venit bobocilor într-un dialog neconvențional, cu ocazia deschiderii oficiale a Bibliotecii Centrale Universitare "Ovidius". 


Programul zilei de luni va include și vizita în spațiile bibliotecii, inclusiv depozite, săli, bibliotecă virtuală, prezentarea de cărți rare, expoziții de carte, recitaluri de poezie, gală de filme. Sunt așteptați pentru momentele artistice oferite de studenții Facultății de Arte copiii angajaților Universității "Ovidius". Accesul este liber la toate acțiunile, iar programul se va derula până la ora 23, la sediul de pe b-dul Mamaia.   
Festivitatea oficială de deschidere a anului universitar 2012-2013 este programată marți, 2 octombrie, de la ora 10, pe platforma din Campusul Universitar, în prezența secretarului de stat pentru Învățământ Superior Gigel Paraschiv, din cadrul Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, și a numeroase oficialități locale, colaboratori și parteneri ai Universității. 


Comentează știrea

cici
29 septembrie 2012
mda

epurica : mai boboceilor, daca picati la examene veniti la mine , ceva euro acolo , merg si dolarei si se rezolva. bobocii : da dle epure !

emi
29 septembrie 2012
pentru cici

Cici, ai perfecta dreptate. Nu mi-l pot imagina pe Epure spunand altceva. Iar asta cu dialogul neconventional...e de tot rasul. El nu poate sa spuna nici "buna ziua" fara sa citeasca de pe o foaie. Iar discursurile lui sunt scrise de persoane care se apropie de pensie si care ii scriau in presa locala ode lui Nicolae Ceausescu.

nepotul luistalin
30 septembrie 2012
?????????

cantarea romaniei la ovidius??????????????copiii angajatilor???????????????am nimerit bine????!!!!!!!!!!!!!!!!1

NNNN
30 septembrie 2012
NNNN

invidia este un sentiment firesc...in pomul fara roade nu se da cu pietre..priviti transformarile de la UOC si cred ca am spus totul

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3987 secunde