A început campania electorală pentru funcția de RECTOR

Dănuț Epure – cotat cu șanse maxime la șefia Universității "Ovidius"

2847
10
Dănuț Epure – cotat cu șanse maxime la șefia Universității
De doar trei ani decan al Facultății de Științe Economice din cadrul Universității "Ovidius", prof. univ. dr. Dănuț Tiberius Epure se mân-drește cu un portofoliu de activități care fac cinste întregii universități pe care o reprezintă.

Situată imediat după Academia de Studii Economice din București, facultatea pe care o conduce a obținut clasificarea în categoria A din partea Ministerului Educației, poate și datorită bogatei agende de mani-festări științifice susținute de-a lungul anului pe care în curând îl încheiem. Dialogurile studenților cu personalități de prestigiu din domeniul bancar, titluri de Doctor Honoris Causa, universitatea de vară pentru studenții economiști, a VI-a ediție a Olimpiadei Naționale cu participarea a peste 100 de masteranzi din 19 centre universitare sunt doar câteva dintre acțiunile întreprinse la inițiativa prof. univ. dr. Epure.

Platforma program

Ieri, însă, în cadrul întâlnirii cu mass-media constănțeană am avut ocazia să cunoaștem câteva dintre direcțiile pe care intenționează să și le asume ca viitor rector al cetății academice ovidiene.

Așadar, își însușește ambiția de a accede în categoria universităților de cercetare avansată și educație, creșterea veniturilor membrilor comunității ovidiene, deschidere și tran-sparență în promovarea cadrelor didactice, crearea unor condiții optime pentru cadrele didactice tinere, acordarea anuală a unor premii de excelență, poziționarea Universității "Ovidius" din Constanța ca pol de competitivitate local, regional și național, modernizarea și dezvol-tarea bazei materiale a universității, sporirea vizibilității naționale și internaționale a universității.

"Rectorul anului 2012 trebuie să știe să se adapteze la tranziție, cu discernământ în gândire și acțiune, și având capacitatea de a răspunde diferit fiecărei situații noi. Rectorul acestor ani de criză economic trebuie să răspundă cu rapiditate în noul flux de evenimente și pretenții și să identifice și să acceseze resurse neexploatate", afirmă candidatul la funcția de rector.

v v v

Calendarul alegerilor la Universitatea "Ovidius" va debuta pe 15 ianuarie 2012 cu scrutinul la nivelul consiliilor facultăților, după care, din 10 februarie 2012, va începe pro-cesul de alegere a membrilor Sena-tului și a președintelui acestui for, după care, pe 24 februarie 2012, se va desfășura alegerea noului rector, a cărui confirmare este așteptată până pe 1 aprilie 2012. Finalizarea alegerilor prin numirea prorectorilor, selectarea decanilor și numirea prodecanilor este programată în intervalul 1 aprilie - 15 mai 2012.

Comentează știrea

lector de la fizica
20 decembrie 2011
Suuces

Dle.Decan va dorim tot ce e mai bun si succes pentru alegerile ce vor urma,credeti-ne ca ne-am saturat de acesti oameni care nu au spirit de management,nu putem sa traim cu 3 studenti in anul 2 de facultate la fizica-chimie,asa ceva este de domeniul absurdului,nu stiu cum de Dl Girtu mai are tupeul sa candideze pentru functia de Rector cind el nu este in stare sa isi sustina propria "grada" si s-a dus la facultatea de farmacie ca nu putea sa traiasca doar cu 3 studenti la el in facultate,asa ceva este inadmisibil,din aceste considerente va urez succes si stim ca daca o sa cistigati alegerile nu o sa lasat-i lucrurile astfel,nu se mai poate si sincer sa fiu fata de ceilalti colegi de la alte facultati cu potenta,de ce sa cheltuim banii prin cercetari,bani adusi la bugetul universitatii de facultati precum medicina,stiinte economice...cind noi nici macar taxele nu putem sa le incasam de la studentii facultatii de fizica,si mai sint multe pe care trebuie sa le regularizati in UNIVERSITATEA OVIDIUS,acesti oameni prin capetenia lor care se numeste VICTOR CIUPINA si BOSKOFF au distrus bugetul Universitatii Ovidius,au fost pusi numai pe facut bani si neprezentand interes in bunul mers la Universitatii,au facut numai nenorociri,s-au preocupat numai de favorizarea firmelor pe care le detin prietenii dansilor ca sa obtina contracte cu Universitatea Ovidius si sa umfle facturile...Dl Epure daca veti ajunge rector va rugam sa nu uitati niciodata ca acesti oameni au facut prapad un Universitatea Ovidius,de aceea sinteti singurul pe care ma bazez la ora actuala,pentru ca si acel Prorector Cojoc este un fost securist care din cand in cand se mai duce in vizita pe la baietii de pe blvd. mamaia si face "expertiza grafologica" de sifoneaza tot ce trebuie la acei baietii minunati,de fapt nici nu trebuie sa ai multa scoala in conditiile in care FRATELE DLUI. COJOC ESTE SEFUL JANDARMERIEI CONSTANTA,oameni dintr-un sistem care a facut numai nenorociri in aceasta minunata tara ROMANIA,din aceste motive acest "prichindel" pe nume COJOC nu trebuie sa ajunga rector,si mai stiu Domnule Decan EPURE ca acest COJOC vrea sa ajunga pina la a aresta proprii lui colegi.....ar mai fi multe de spus,dar o sa le observati cind o sa cistigati alegerile.SUCCES DLE. EPURE

lector de la fizica
20 decembrie 2011
scuze ...titlul l-amscris gresit din cauza tastaturii

...

prof.
20 decembrie 2011
fara frustrati!

Sa nu mai vedem aceleasi nume pe funcitii de conducere ale universitatii! Fara Sarbu, fara Amamriei, fara Bordei, fara Cojoc, fara Gartu, fara gasti de-ale Ciupina si alti bosorogi!!!!!!!!!!!!!!!!!Gata!La pensie !!!!!

dhc
20 decembrie 2011
echipa de conducere

Daca nu are echipa de valoare si universitari decenti, cu cercetare serioasa la baza si cu credibilitate profesionala, nu-l alege nimeni! Sa ne spune echipa cu care iese in fata ! Cu cine va asociati, d-le Epure, ca sa stim daca va votam???????SPER CA NIMENI DINTRE CEI CARE L-AU TAMAIAT PE CIUPINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trahanache de la medicina
20 decembrie 2011
Da' eu cu cine votez...?

Pacat de el, dar pe Gartu nu-l va alege nimeni ca s-a asociat cu cine nu trebuie (de exemplu cu Boskoff, cel care a devalizat si IDD-ul, a furat cat a putut si si-a distrus facultatea si a facut-o facultate C). Pe Cojoc nici atat, ca la istorie e plin de securisti, nu are nici o sansa. Iar Dan Epure a fost "golan la viata lui", dar acum cica nu mai e, ..., ca om e sub orice critica, ca om in mediul academic e o NULITATE. La medicina nu-si lasa nimeni slujbele banoase pentru postul de rector. Cine ar trebui deci ales?

studentulll
22 decembrie 2011
pe naiba

Ha ha ce gluma buna! Cati bani ati luat ca sa scrieti asta? Nu o sa-l aleaga nimeni pe Epure pentru ca niciunui profesor nu-i convine sa dea spaga ca sa nu i se ia locul de munca...

nicu vlad
9 ianuarie 2012
parere

Are fatza de om cinstit??!

dexter
20 ianuarie 2012
Doamne fereste sa fie asta rector

Cum sa fie curvarul si coruptul asta rector? Asta nu a scris nici un articol singurl toate articolele lui sunt scrise impreuna cu altii, le-a dat banii alora si si-a bagat numele printre ei. E un spagar uluitor, un nesimtit notoriu, alegerea lui ar insemna manelizarea universitatii Ovidius

ilustrul necunoscut
26 ianuarie 2012
parerea mea

Ne-ar trebui un rector care sa fie frumos ca Ciupina, manierat ca Amariei, elegant ca Cojoc, sa aiba morala sexuala a lui Sirbu.

un om
31 ianuarie 2012
vot

Votati Mamut Eden :D

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6435 secunde