Daruri dulci pentru elevi de Ziua Națională

103
1

Articole de la același autor

Ieri, elevii Școlii Gimnaziale "George Coșbuc" 23 August din județul Constanța au participat la ceremonialul depunerii de coroane organizat de Primăria Comunei 23 August cu prilejul Zilei Naționale a României.

După intonarea imnului național "Deșteaptă-te, române", s-a păstrat un moment de reculegere pentru victimele incendiului din Clubul "Colectiv" din București și a celor afectați de atacul terorist din Paris.

Ulterior, cercetător științific dr. Sorin-Marcel Colesniuc a prezentat importanța momentului istoric de la 1 decembrie 1918 pentru poporul român.

A urmat ceremonialul de depunere a coroanelor la Monumentul Eroilor din centrul localității. Toți elevii au fost răsplătiți de primarul Mugur Viorel Mitrana pentru implicarea lor cu un dar dulce, dar numai după ce au făcut dovada cunoștințelor lor privind însemnătatea acestei zile. Manifestarea s-a încheiat cu Imnul Eroilor.

De altfel, Ziua Națională a României a fost sărbătorită în avans în toate unitățile școlare subordonate Școlii Gimnaziale "George Coșbuc" 23 August (Dulcești și Moșneni) prin serbări școlare dedicate momentului și prin realizarea de panouri tematice. 

Comentează știrea

Catalin
2 decembrie 2015
Zau ?

Bre , baiatul asta agramat , pre numele lui Colesniuc , a devenit un fel de Rambo al culturii pesediste underground : ba arheolog , cu descoperiri incredibile , ba specialist in istorie moderna , ba luptator cu teroristii din Paris , desi habar nu are de limba franceza , ba mare politician pesedist , ba sot iubitor de sotie , pusa directoare , pentru merite si competente inventate de mafia din sistem ... La Mangalia , iti dai seama , cel mai bine , ca traiesti in Romania , si ca asta iti ocupa tot timpul , si ca totul este posibil , pentru ca tara asta este in deriva de multa vreme ...

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 29 Noiembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : În pași de dans spre Canada
Pagina a fost generata in 2.3033 secunde