Datini, obiceiuri și muzică de Crăciun, la Maritimo

174

Articole de la același autor

Ca în fiecare an, Maritimo Shopping Center invită constănțenii, într-un cadru festiv, să celebreze împreună cu artiști de marcă sărbătorile de iarnă. 


Pentru finalul acestui an, reprezentanții Maritimo au pregătit mai multe surprize muzicale ce debutează, astăzi, cu un eveniment complex și îndelung așteptat: Festivalul Național de Datini și Obiceiuri Populare de Crăciun și Anul Nou, care a ajuns anul acesta la ediția a IV-a și cuprinde peste 250 de folcloriști, tineri interpreți și soliști vocali din întreaga țară. 


Acest eveniment va fi prezentat de Marius Brutaru și este organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Asociația Civicum Voluntaris, Asociația Culturală a Coregrafilor, Scenografilor, Artiștilor Liber Profesioniști și Amatori din Constanța, în parteneriat cu Maritimo Shopping Center Constanța. 


Festivalul își propune să stimuleze interesul publicului pentru receptarea creațiilor folclorice autentice și valorificarea comorilor obiceiurilor populare românești. 


Devenit deja o tradiție, programul de Crăciun la Maritimo continuă în aceeași notă spectaculoasă. Duminică, 21 decembrie, în zona Info Desk, de la ora 19, constănțenii sunt așteptați la un concert susținut de corul "Armonia". 


Luni, 22 decembrie, tot în zona Info Desk, începând cu ora 18, Maritimo găzduiește concertul susținut de orchestra condusă de maestrul Ion Tița Bibu, care va acompania un cor de copii ce vor cânta colinde. Marți, 23 decembrie, în același spațiu, zona Info Desk, tot de la ora 18, publicul cumpărător va putea audia o altă bijuterie muzicală marca Ion Tița Bibu, devenită tradiție: Concertul Internațional de Crăciun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 18 Decembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : "Oferă un zâmbet de Crăciun"
Miercuri, 17 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Cadouri de Crăciun ingenioase și ieftine
Pagina a fost generata in 0.9753 secunde