"Decorațiuni și măști populare de Crăciun"

164

Articole de la același autor

Virgil Coman s-a născut la 24 decembrie 1973, la Medgidia și toată viața și-a dedicat-o istoriei și studiului acesteia. A devenit cunoscut publicului ca șef serviciu în cadrul Serviciului Județean al Arhivelor Naționale Constanța, fiind un bun organizator, manager și un bun cercetător. Dincolo de toate acestea a fost un bun prieten și un om care a meritat și merită admirație și recunoaștere dincolo de plecarea sa timpurie dintre noi.

Asociația Culturală Wild Art, cea care a organizat în pasajul pietonal de pe strada Ștefan cel Mare o inedită și modernă galerie de artă, ce poartă numele lui Virgil Coman, deschide expoziția de artă "Decorațiuni și măști populare de Crăciun" începând cu data de 24 decembrie. Expoziția este coordonată de Mitan Roxana Isabela, director Palatul Copiilor Constanța, Clubul Copiilor Mangalia, Zoița-Nicoleta Panciu, profesor Palatul Copiilor, Constanța, Pisaltu Mirela și Caraiani Veronica, directori Liceul Teoretic "Emil Racoviță", Techirghiol și profesor Cumpănașu Ionela.

Expoziția de artă "Decorațiuni și măști populare de Crăciun" încântă publicul constănțean în zilele de sărbătoare ale iernii, cu creațiile captivante ale copiilor de la Palatul Copiilor, Constanța, Clubul Copiilor, Mangalia și Liceul Teoretic "Emil Racoviță" din Techirghiol. Copiii expozanți au dobândit prin învățare criteriile ferme ale artei, această expoziție reprezentând un impuls pentru a scoate la iveală autenticul artei românești prin fantezie, sensibilitate și cutezanță. Curatorul expoziției "Decorațiuni și măști populare de Crăciun" este dr.Laura Stroe, evenimentul fiind prezentat de prof. univ. dr. Marian Cojoc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4209 secunde