"Delfinașii cei isteți" au decorat gheata lui Moș Nicolae

959
Marți, 8 decembrie, cei 29 de preșcolari și părinții lor de la grupa "Delfinașii cei isteți", din cadrul Grădiniței "Perluțele Mării", au luat loc cuminți la măsuțe și au trăit pentru jumătate de ceas o minunată experiență: au decorat gheata lui Moș Nicolae.
Pe fondul muzical asigurat de colindele tradiționale de sărbători, prichindeii, sub îndrumarea educatoarelor Elena Raftu și Nicoleta Arfir, au împodobit ghete cu elemente confecționate la orele de… joacă sau aduse chiar de mămici și bunici de-acasă: beteală, steluțe, îngerași, tot soiul de elemente specifice anotimpului hibernal. Și pentru că, la final, le-au ieșit atât de bine, nu s-au îndurat să plece fără primele lor creații artistice. Acțiunea s-a încheiat cu câteva colinde spuse de micuții "delfinași", iar Moș Nicolae le-a adus, drept recompensă, câte două pachete-cadou mari și frumoase. Educatoarea Elena Raftu, conștientă de impactul pe care îl au astfel de acțiuni, într-o vreme în care părinții cu greu mai găsesc timp pentru propriii copii, a dorit să ne declare că a fost foarte impresionată de prezența a numeroși tătici.
Manifestările dedicate acestor zile de sărbătoare au continuat și ieri, la sala SNC de data aceasta, "Delfinașii cei isteți" susținând un spectacol dedicat lui Moș Crăciun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 10 Decembrie 2009
Stire din Cultură-Educație : Recital Romanian Piano Trio
Pagina a fost generata in 1.5403 secunde