Demolată sau relocată? Care va fi soarta bisericii "Sfântul Mucenic Haralambie", din Constanța

1548
3
Demolată sau relocată? Care va fi soarta bisericii

Articole de la același autor

În ședința de Consiliu Local de astăzi, primarul Decebal Făgădău a vorbit despre situația bisericii "Sfântul Mucenic Haralambie", situată în zona Boema, cel mai probabil în urma sesizărilor primite din partea cetățenilor care locuiesc în zonă și care sunt deranjați de clopotul lăcașului de cult. S-a vorbit chiar de relocarea acestei biserici.


Contactat, preotul paroh Ciprian Stanca a recunoscut că au existat sesizări în acest sens, dar că nici nu vrea să audă de vreo demolare. 


"Zilele acestea va sosi la noi o icoană grabnic făcătoare de minuni și poate cu ajutorul lui Dumnezeu vom reuși să găsim o soluție. Ar fi păcat ca după atâția ani în care credincioșii au făcut donații pentru ridicarea unui locaș de cult să se ajungă la demolarea lui".


Mai multe amănunte în ediția de mâine.


Comentează știrea

Liviu Burebista
31 ianuarie 2017
666

Ateistii, sorosistii, globalistii si comunistii sant deranjati de sunetul clopotului. Daramati totul in calea voastra si construiti Noua Ordine Mondiala, in care omul nu mai are nici-un Dumnezeu. Omul nou pe care au vrut sa-l faca comunistii, acum sant pe cale de a reusii prin asa zisul globalism, multiculturalism cu ajutorul unei bune parti din media si internet. Construiti cluburi in care tinneretul sa se destrabaleze si sa se prostitueze, promovati homosexualitatea in locul familiei si atunci sa vedem unde va ajunge omenirea?

Un ortodox
31 ianuarie 2017
Biserica

Daca nu are Autorizatie de constructie, cum a fost posibil sa fie construita? Legea nu e aceeasi pt toti? Daca se poate, atunci o sa-mi fac si eu casa, fara Autorizatie. Propun ca toti sa construim fara autorizatie. Ce bine!

crestin
31 ianuarie 2017
clopotul

LOCATARII AU DREPTATE. SUNT CRESTIN, INSA NU MI-AR PLACE SA FIU DERANJAT DE DANGATUL CLOPOTELOR INDIFERENT CA BAT PT SLUJBA,NUNTA,INMORMANTARE, ETC. POLUAREA SONORA ESTE UN LUCRU ENERVANT INDIFERENT DE CINE SI CE ESTE GENERATA. STIE DL. BUREBISTA CA LA PARIS CLOPOTELE MARI DE LA NOTRE-DAME NU AU VOIE SA BATA DECAT DE 2,3 ORI PE AN? ATEII,POPONARII NU AU NICI UN AMESTEC IN ACEASTA PROBLEMA. O BISERICA INTRE BLOCURI CARE FACE TAMBALAU CU ORICE OCAZIE NU ESTE DIFERITA DE O CARCIUMA CU MUZICA. AMANDOUA PROVOACA DERANJ . IN CEEA CE PRIVESTE PREOTUL CU ICOANA LUI CARE FACE 'minuni'PE MOMENT CRED CA ESTE TAMPIT.CU ASTFEL DE AFIRMATII, PT. ANALFABETI BIGOTI NU FACE DECAT SA-L OFENSEZE PE DUMNEZEU.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8862 secunde