"Desculț în parc", un spectacol care necesită multă răbdare

1641
La Casa de Cultură Constanța a avut loc, luni seară, spectacolul "Desculț în parc", care a beneficiat de prezența câtorva sute de spectatori, veniți să-i vadă pe Mitică Popescu, Ștefan Bănică Jr., Oana Ioachim, Ileana Cernat și Bogdan Tudor evoluând într-o comedie bazată pe o piesă de Neil Simon.
În anii ’90, piesa "Desculț în parc" a fost regizată de Lucian Iancu și jucată la Constanța de Liviu Manolache, Dana Ursache, Elena Gurgulescu, Titus Elena Gurgulescu și Gabi Monțescu. În momentul în care Ștefan Bănică Jr. a văzut spectacolul în interpretarea actorilor constănțeni, a afirmat că nu îl va mai putea juca. Totuși, cântărețul a renunțat la acest gând. Evident, talentul nu îi lipsește, însă pentru căpătarea credibilității scenice e nevoie de mai mult.
Dincolo de acest lucru, privind o comedie timp de trei ore există un risc ridicat de a te plictisi. Sentiment neplăcut care survine atunci când replicile sunt rostite forțat, iar gesturile sunt supradimensionate în mod inutil.
Maestrul Mitică Popescu și-a dus onorabil rolul până la capăt, interpretând un pictor excentric, convins de esența indispensabilă cu care contribuie la viețile celorlalți.
Spectacolul a fost regizat de Ștefan Bănică Jr., iar scenografia a fost semnată de Ștefan Caragiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2686 secunde