Dezbatere publică provocată de ARACIP la Constanța

178
1
Dezbatere publică provocată de ARACIP la Constanța - scoli-1433501615.jpg

Articole de la același autor

Joi, 11 iunie, între orele 14 și 17.30, la Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu", Agenția de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar (ARACIP) propune o serie de cinci dezbateri publice despre starea sistemului de educație, pornind de la noile standarde lansate de instituție în toamna anului trecut, cu sprijinul ARDOR(Asociația Româna de Dezbateri, Oratorie și Retorică).


Subiectele celei de-a treia dezbateri ce va avea loc la Constanța vor fi referitoare la libertatea profesională a cadrelor didactice și la alternativele educaționale, altele decât cele existente. Ar trebui să condiționăm creșterile salariale de implicarea profesorilor in procesul de reformă? Ce înseamnă conceptul de bunăstare a elevului? Părinții și elevii ar trebui să participe la evaluarea profesorilor? Care este formula optimă de descentralizare a procesului administrativ? 


Iată câteva dintre întrebările unui sondaj la care au răspuns 1.110 persoane, din care aproximativ 61% cadre didactice, 18% părinți și 11% elevi. 


Comentează știrea

eli
6 iunie 2015
aracip.o capusa mancatoare de bani care obliga scolile doar la efectuarea de hartii..atat

Cand merg astia la verificat in scoli si gradinite.sa intrebe si de fondul gradinitei al scolii.la ce ora pleaca copiii din gradinita si cate optionale fac pe zi sau pe saptamana..nu numai hartogaraia profesorilor si calitatea actului ed.si multumirea parintilor

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6122 secunde