Dezbateri la American Corner

314
Pe parcursul a patru zile, American Corner, din cadrul Facultății de Litere, Universitatea "Ovidius" Constanța, organizează activitatea "World Water Day", cu temele "The Mystery Of Water" și "Water For Cities".
Prima dintre activități se va derula astăzi, începând cu ora 11.00, și la ea vor participa elevi de la Liceul Teoretic "Ovidius", însoțiți de prof. Valerica Vișan.
Vineri, 18 martie, de la ora 11, vor fi așteptați elevii de la Colegiul Comercial "Carol I", împreună cu prof. Ana Cristina Crăciun.
Luni, 21 martie, de la ora 16.00, interesați să afle cât mai multe informații cu privire la acest subiect sunt elevii de la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", însoțiți de prof. Doina Munteanu. Aceștia vor realiza desene prin care vor să transmită un mesaj asupra importanței apei și cât de grea este viața când apa este puțină, chiar rară, și vor surprinde aspecte din țările care se confruntă cu lipsa apei. De asemenea, acești elevi vor face o mică descriere a creațiilor proprii.
Marți, 22 martie, începând cu ora 11, vor participa studenți de la specializarea Drept și Administrație Publică, cursuri de zi, anii I și II, împreună cu lect. univ. dr. Alina Popescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 15 Martie 2011
Stire din Cultură-Educație : Spectacole pentru copii
Pagina a fost generata in 1.6244 secunde