Directorii intră în teste naționale

398
2
Directorii intră în teste naționale - examen-1456850441.jpg

Articole de la același autor

De aproape opt ani, directorii constănțeni de unități de învățământ nu și-au mai testat… emoțiile. Așa că vestea unui test național online, lansată de ministrul Educației, Adrian Curaj, s-ar putea să le bulverseze liniștea.

"Concursurile pentru directori de școli au fost de la început și sunt o prioritate, lucrăm cu un grup puternic care face resurse umane în multinaționale (…). Am încredere că vom putea veni în prima etapă a concursului de directori cu un test online național, astfel încât să aibă încredere că pot aplica toți. Va fi acest test de resursă umană online general și, după ce trec acest test, vor putea să își ducă dosarele pentru concurs", a explicat ministrul.

În plus, directorii vor fi numiți direct de către consiliul de administrație al școlii. 

Comentează știrea

Vigilenta
2 martie 2016
Sa ne rugan sa se faca dreprate

Un consiliu de administratie ales. De director va fi de partea lui asa ca se face dupa voia lui . Dracu stie cum e mai bine ca de corupti si hoti nu mai scapam in veci

TESTE
8 martie 2016
ON-LINE

Testele on-line sa fie date in centre special amenajate, supravegheate video, ca la scoala de soferi, ca sa poata arata ce stie si ce crede cu adevarat fiecare canditat, nu ce-i dicteaza un jurist sau ce se poate copia candidatul din bibliografie!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Septembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Când intră elevii de-a VIII-a în examene
Luni, 04 Ianuarie 2016
Stire din Sport : Studenții, înapoi la cursuri
Pagina a fost generata in 0.5685 secunde