Directorul artistic al Teatrului Balșoi, stropit pe față cu ACID. Și-ar putea pierde vederea

243
Directorul artistic al Teatrului Balșoi, stropit pe față cu ACID. Și-ar putea pierde vederea - 19bolshoi1cndpopup54343700-1358504766.jpg

Balerinul Serghei Filin, directorul artistic al Teatrului Balșoi, a fost spitalizat cu arsuri grave în zona feței și a ochilor, după ce a fost atacat cu acid, joi seară, de o persoană necunoscută, la Moscova, au anunțat, vineri, conducerea renumitului teatru și poliția moscovită, informează AFP.


Serghei Filin a fost atacat joi seară, la o oră târzie, de un necunoscut, care l-a stropit în zona feței cu acid, la parterul imobilului în care acesta locuiește, în centrul Moscovei, a precizat purtătorul de cuvânt al poliției, citat de agenția de presă Interfax.
Potrivit purtătoarei de cuvânt de la Balșoi, după ce aprmit funcția de director, Filin a fost ținta mai multor amenințări.


Recent, persoane rămase neidentificate au tăiat cauciucurile automobilulului deținut de Serghei Filin, contul lui de Facebook a fost piratat și informații destinate să îl compromită au fost publicate pe pagina sa, a precizat Katerina Novikova.
Balerinul a fost spitalizat cu arsuri de gradul al treilea pe față și pe ochi, a declarat Katerina Novikova, purtătoarea de cuvânt a Teatrului Balșoi, citată de agenția Itar-Tass.


Potrivit televiziunii ruse, medicii se tem că pacientul își va pierde vederea, dar au spus că vor putea să se pronunțe abia peste două săptămâni. Ei consideră, de altfel, că Serghei Filin va avea nevoie de cel puțin șase luni pentru a se vindeca complet.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4027 secunde