Doar 4 constănțeni au luat bacalaureatul olimpicilor

834
Din totalul celor 880 de candidați înscriși, la examen s-au prezentat 877, iar 300 dintre ei au fost declarați admiși.

Secretarul de stat a mai precizat că 106 candidați au reușit să promoveze probele de examen, însă nu au obținut media 6,00, necesară pentru a trece examenul.

Din examen au fost eliminați 25 de candidați, care au fost prinși având asupra lor fițuici sau telefoane mobile, printre aceștia numărându-se și doi constănțeni: Gabriel Mădălin Vasile, de la Colegiul Pedagogic "Constantin Brătescu", și Marius Marian Călătoae, de la Colegiul Tehnic Energetic Cernavodă.

Înaintea contestațiilor, din cei 41 de candidați constănțeni, conform site-ului Inspectoratului școlar Județean Bacău, au fost respinși 35. În 2011, la sesiunea specială pentru participanții la olimpiade și competiții internaționale, în sălile de examen nu au fost instalate camere de supraveghere.

Potrivit rezultatelor publicate pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Bacău, cea mai mare medie obținută de vreun olimpic este de 9,90, la polul opus fiind media 1,63.

Sesiunea specială a bacalau-reatului s-a desfășurat la Colegiul Național Pedagogic "Ștefan cel Mare" și Colegiul Tehnic de Comunicații "Nicolae Vasilescu-Karpen" Bacău, iar la examen s-au înscris 921 de liceeni aflați în proceduri de selecție sau pregătire pentru alcătuirea echipelor care vor reprezenta România atât la olimpiadele interna-ționale pe discipline, cât și la com-petiții sportive, cum ar fi campio-natele europene sau mondiale de juniori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4541 secunde