Doi elevi reprezintă Liceul „Carmen Sylva” la etapa națională a două olimpiade

628
Doi elevi reprezintă Liceul „Carmen Sylva” la etapa națională a două olimpiade - xdoielevi-1648565125.jpg
Liceul Teoretic „Carmen Sylva” din Eforie Sud obține un nou succes la olimpiadă, în cadrul catedrei de „Limbă și Comunicare”, prin elevul Eduard Antonio Popescu, din clasa a IX-C, care s-a calificat la Olimpiada Națională de Limbi Romanice (franceză/ italiană/spaniolă, Normal, 1-3 ore săptămână), după ce a obținut Premiul I (90 de puncte), la faza județeană.

„Vestea unui astfel de rezultat nu este una neașteptată, nu din lipsă de modestie, ci pentru că aceasta este consecința unei rare sincronicități, anume întâlnirea dintre potențialul nativ al elevului, Popescu Antonio petrecându-și primii anii de viață în Franța, și munca profesorului îndrumător Mihaela Ramona Morogan”, transmite prof. Laurențiu Bulgaru.

Cel de-al doilea elev care va reprezenta acest liceu la Olimpiada națională de limba și literatura română – clasele IX-XII, este Antonia Mîndru, din clasa a X-a B, care a reușit această performanță sub îndrumarea profesor Elena-Luminița Hrițcu. Olimpiada urmează să aibă loc în intervalul 26-30 aprilie, la Slobozia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4025 secunde