Doi pe un bilet la comedia "Schimb de soții"

471
Peste exact o săptămână, pe 22 februarie, la Casa de Cultură Constanța, cu începere de la ora 19,00 este programată comedia casnică "Schimb de soții", de Aurel Baranga. Mai mult, începând de astăzi, elevii, studenții, șomerii sau pensio-narii pot achiziționa un bilet pentru două persoane, prețul acestora fiind cuprins între 35 și 50 de lei. O piesă despre căsnicie și fericire conjugală, în care Aurel Baranga învelește drama cuplului plictisit într-o comedie de tip farsă.
Personajul principal, compozitorul Cristofor Bellea, fire autentică de artist, se îndră-gostește de soția actriță a prietenului său, un dascăl timid, și evident cade în plasa farselor, regretând în final rătăcirile sale sentimentale. Textul este bogat în situații comice, personajele au consistență. Autorul, observator fin al mecanismelor vieții și a imprevizibilului ei, știe că în universul banal și totuși subtil al cuplului, balansul stărilor și sentimentelor este delicat și instabil. El emite avertismentul, semnalul de alarmă. Așadar, aventurieri, iluzia durează o clipă. Restul e singurătate! Regia: Diana Lupescu.
Spectacolul îi aduce împreună pe actorii Teatrului Național București, Magda Catone, Silviu Biriș, Tania Popa, alături de actorul teatrului Nottara, Cristian Nicolaie. (N.B)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5524 secunde