Doi pe un bilet la "Nimeni nu-i perfect"

367
După ce a avut premiera națională pe 23 februarie, la Palatul Național al Copiilor, comedia romantică "Nimeni nu-i perfect", a lui Simon Williams, în viziunea regizorală a maestrului Radu Beligan, vine la Constanța miercuri, 30 martie, la Casa de Cultură.

Povestea este una simplă: Leo (Silviu Biriș), un statistician divorțat, care are grijă de tatăl său bătrân (Ștefan Radof), își crește singur fiica adolescentă (Florentina Tilea / Rodica Ionescu) și scrie în timpul său liber romane de dragoste. După mai multe încercări de a publica, primește un telefon de la editura Love, care, din nefericire pentru el, scoate pe piață romane scrise doar de femei. Astfel, Leo semnează cu pseudonim feminin. Situația se răstoarnă când Harriet, editoarea, jucată de Andreea Sofron, își propune să o întâlnească pe autoare. Statisticianul se travestește într-o femeie morocănoasă, pentru a putea semna contractul și a încasa banii. Planurile lui Leo iau, însă, altă turnură când se îndrăgostește de Harriet, spre mirarea fiicei și a tatălui.

De luni, 28 martie, directorul Gheorghe Ungureanu anunță pensionarii, studenții, șomerii și elevii că pot cumpăra două locuri având valoarea unui bilet.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4235 secunde