Doi pe un bilet la spectacolul "Și caii se împușcă, nu-i așa?"

365
Doi pe un bilet la spectacolul
Maia Morgenstern va juca la Con-stanța, pe 8 decembrie, în spectacolul "Și caii se împușcă, nu-i așa?", o piesă bazată pe romanul omonim al scriitorului Horace McCoy, a cărui ecranizare semnată Sydney Polack (1969) i-a adus lui Jane Fonda un Oscar în 1970. Vor mai urca pe scenă Antoaneta Cojocaru, Tudor Aaron Istodor, Ela Ionescu, Toma Cuzin, Gabriel Fătu, Carmen Lopazan, Ioana de Hillerin și Mihai Marinescu. Regia este semnată de Chris Simion, scenografia de Adina Mastalier și coregrafia de Carmen Coțofană.
Și, pentru că sărbătorile de iarnă se apropie, Gheorghe Ungureanu, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor, vine în întâmpinarea publicului cu un cadou: un bilet va fi valabil pentru două persoane, prețul unui tichet fiind de 50 lei.
"Și caii se împușcă, nu-i așa?" surprinde tragedia omului contemporan și a societății devoratoare în care trăim. Concursul de dans, aflat în centrul întregii povești, deși are o miză mare, are reguli foarte stricte, participanții fiind nevoiți să danseze 24 de ore, din care doar două ore se pot relaxa.
Un concurs despre cum alergi toată viața pentru nimic, despre cum uiți de valorile autentice și despre cât de ușor poți cădea în capcana banului, a reperelor materiale, pragmatice, facile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 05 Decembrie 2009
Stire din Cultură-Educație : MARIN MINCU. A FOST EL ÎNSUȘI. A FOST…
Sâmbătă, 05 Decembrie 2009
Stire din Cultură-Educație : Vindecătorul Marin Mincu
Sâmbătă, 05 Decembrie 2009
Stire din Cultură-Educație : "Baladă pentru saxofon"
Pagina a fost generata in 1.6814 secunde