Doliu în învățământul constănțean. A murit profesoara Maria Hondrilă!

2767
9
Doliu în învățământul constănțean. A murit profesoara Maria Hondrilă! - doliu-1390744258.jpg

Articole de la același autor

Învățământul constănțean pri-mește o nouă veste tristă. A încetat din viață, sâmbătă seară, profesoara de limba și literatura română Maria Hondrilă. 
Cadru didactic de prestigiu, de înaltă ținută morală, inspector școlar, Maria Hondrilă a modelat caracterele a zeci de generații de elevi și va rămâne în istoria edu-cației constănțene drept unul dintre personajele marcante, un adevărat model pentru tânăra generație. 
Profesoara Hondrilă a încetat din viață, răpusă de o boală nemiloasă, cu care s-a luptat însă, cu demnitate, în Germania, până în ultima clipă a vieții. 
Ceremonia funerară va avea loc tot în Germania, la Trier. 
Redacția "Cuget Liber" este alături de familia îndurerată și transmite sincere condoleanțe. Dumnezeu să o odihnească în pace! 
Cei care vor să transmită mesaje de susținere familiei o pot face pe site-ul www.cugetliber.ro, toate aceste mesaje urmând a fi direcționate, ulterior, către membrii familiei.


Comentează știrea

Hugovictor
27 ianuarie 2014
Condoleante

Sincere condoleante familiei minunatei profesoare ! Sintem cu totii alaturi de Dvs. Un fost elev liceul "Navrom", acum in Venezia-Italia Dumnezeu sa o ierte si sa o ocroteasca !

ION CONDRICI
27 ianuarie 2014
maria hondrila

Sincere coondoleante,familiei ! suntem alaturi ! O femeie ,cu totul exceptionala ! caracterul,cultura vasta,feminitate ! Intr-un cuvant Mioara Hondrila ! Dumnezeu sa aiba grija , de sufletul tau bun,de care ai avut !

Iordanescu Corina
27 ianuarie 2014
Condoleante

Sincere condoleante familiei! Doamna profesor mi-a fost si diriginte la Liceul pedagogic. Imi pare tare rau...

Victor Serban
27 ianuarie 2014
deces doamna Profesoara

Sincere Condoleante! Doamna Profesoara,a fost intradevar o femeie exceptionala!-Mi-a fost profesoara la Liceul de Marina Navrom Constanta!-A avut un caracter ,o cultura vasta,o feminitate si o bunatate deosebite ! Se bucura,sa ne povesteasca de realizarile fiului dinsei,care se stabilise in Germania,si lucreaza pentru Uniunea Europeana! Ii vom simti lipsa la intilnirea primei Promotii la 35 de ani de la terminarea liceului -programata toamna aceasta.Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Mihaela T
27 ianuarie 2014
o mare pierdere

Dumnezeu sa va odihneasca, Doamna! Mi-ati fost profesor, diriginta, mentor, sfatuitor, exemplu pe care l-am urmat si pe care l-am mentionat mereu cu respect! V-am purtat in inima o viata, neputand sa va onorez niciodata asa cum as fi dorit-o... O mare pierdere.

Doina Munteanu
27 ianuarie 2014
Sincere condoleante!

Un om minunat si o profesoara de exceptie! Dumnezeu s-o primeasca in suita lui de oameni minunati! Sincere condoleante familiei!

DOINA PAVEL
27 ianuarie 2014
Cei buni pleaca prea devreme...

Amai plecat un suflet din lumea asta ciudata, pe care noi ,oamenii, o facem uneori insuportabila. Sa luminezi cu chipul si sufletul tau lumea ingerilor!Sincere condoleante celor ramasi sa -ti pastreze vie amintirea!

Aurelia
31 ianuarie 2014
Dumnezeu s o odihneasca in pace!

A fost o profesoara cum rar mai intilnesti in viata; cu demnitate,cu o vasta cultura,inzestrata de Dumnezeu cu multa frumusete ,sensibilitate.Mi a fost model de OM in viata.Dumnezeu s o odihneasca in pace!

Rodica
19 martie 2014
Cei cu urata asta parca ar fi Ceausasca la proces

Urata mai esti fa ai fata de spaga de cersetoare bine ca te-ai dus , ducase dracului de baba cloata ca urata tea mai facut mata aia sasie scorpie, ai fata de scrumiera.

Articole din aceeași secțiune

Luni, 27 Ianuarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Spectacol caritabil reprogramat
Luni, 27 Ianuarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Schimb de cărți la FORTE LIFE
Luni, 27 Ianuarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Donație de carte din Germania
Pagina a fost generata in 3.5924 secunde