DOLIU ÎN LUMEA TEATRULUI ROMÂNESC. A murit o mare actriță

2978
DOLIU ÎN LUMEA TEATRULUI ROMÂNESC. A murit o mare actriță - 2-1499613127.jpg

Articole recomandate

Giliola Motoi a murit vineri seară, la numai 47 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. 


Actriță a Teatrului Național "I.L.Caragiale" din București, Giliola a fost căsătorită cu marele actor George Motoi, de la a cărui dispariție au trecut doi ani.


Giliola Motoi a absolvit Academia de Arte Luceafărul, București, 1996, clasa profesorului George Motoi, cel care avea să îi devină soț mai târziu. În perioada 1988-1996 a jucat numeroase roluri la Teatrul Maria Filotti din Brăila.


Din 1996 a fost actriță a Teatrului Național I.L.Caragiale, unde a fost văzută și aplaudată în spectacole precum "Năluca", "Regele și cadavrul", "Generația de sacrificiu", "Omul din La Mancha", "Coada" sau "Ultima Oră". În stagiunea curentă juca în spectacolul longeviv "Cinci femei de tranziție", de la a cărui premieră au trecut 14 ani! A primit Premiul Național de Interpretare "Elvira Godeanu" acordat de Asociația Umoriștilor din România (A.U.R), pentru rolul Magda Minu din piesa "Ultima oră" de Mihail Sebastian, Teatrul Național București, 1996.


Slujba de înmormântare va avea loc la Biserica Sf. Maria, luni, 10 iulie, de la ora 11.00, iar înmormântarea va avea loc la Cimitirul Sfânta Vineri, acolo unde și-a găsit odihna veșnică George Motoi, de la ora 12.00, potrivit adevarul.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4427 secunde