Concurs "Dosarul" lui Teodosie, făcut public

694

Articole de la același autor

Toată "floarea" Constanței s-a adunat, ieri, de o parte și de alta a covorului roșu aranjat pe mijlocul Catedralei Arhiepiscopale. Reprezentanți din servicii descentralizate, din lumea universitară, politică, economică, socială, dar și simplii credincioși au venit să îi ureze "La mulți ani" lui IPS Teodosie, la împlinirea a 7 ani de când a fost ridicat la treapta de Arhiepiscop și intronizat în funcția de Arhiepiscop al Tomisului.
Un Te Deum a fost oficiat în cinstea sa, urmând lansarea "dosarului de presă" anual al arhiepiscopului - volumul "Itinerarii pastorale în condeiul presei". Cel de-al șaselea volum al seriei cu același nume a fost prezentat, lângă altar, de Cristian Zgabercea, directorul Direcției Județene de Cultură, ca "un bun cunoscător al activității arhiepiscopului și al familiei acestuia", după cum a precizat acesta. Volumul cuprinde frânturi din ziare (mai mult locale) alese atent, după cum se arată și în prefața cărții, ce cuprind faptele bune și foarte bune ale arhiepiscopului, pelerinajele sale, activitățile misionare, oglindite în presă. Dosarul de presă este stufos, completat, de această dată, și cu un CD cu înregistrări de la emisiuni radio.
De pe covorul roșu, Arhiepiscopul Tomisului a mulțumit apoi mulțimii de credincioși care a rămas special pentru a primi binecuvântarea lui după slujba din Duminica Floriilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6396 secunde