Două comedii și un recital multimedia în weekend la Teatrul de Stat Constanța

110
Două comedii și un recital multimedia în weekend la Teatrul de Stat Constanța - tsc-1511537314.jpg

Articole de la același autor

Mâine, 25 noiembrie, de la ora 19.00, maestrul Emil Boroghină revine pe scena Teatrului de Stat Constanța, cu spectacolul "Ovidiu. 


Tristele și Ponticele", realizat în coproducție cu Teatrul Național "Marin Sorescu" din Craiova. Recitalul este încadrat de două comedii, una dintre ele fiind programată astăzi, 24 noiembrie, de la ora 19.00, piesa "Gaițele", de Alexandru Kirițescu, în regia lui Lucian Iancu, pentru care biletele s-au epuizat cu o săptămână înainte de reprezentație. Personajele celebrei piese a lui Kirițescu vor fi interpretate de Dana Dumitrescu, Luiza Martinescu Toma, Lana Moscaliuc, Laura Iordan Adrian, Mirela Pană, Cristina Oprean, Liliana Bărăscu, Maria Lupu, Andu Axente, Adrian Dumitrescu, Remus Archip, Gelu Ciobanu, Claudia Mihuț și Gabriel Neață. Scenografia îi aparține Lăcrămioarei Dumitrașcu, iar coregrafia este semnată de Raimonda Potlog.


Duminică, 26 noiembrie, la ora 19.00, puteți vedea spectacolul "Să ne răzbunăm, iubito!", o comedie spumoasă, după un text al lui Georges Feydeau, cu răsturnări de situație care surprind în mod plăcut publicul. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3905 secunde