Dublă conferință de învățământ virtual la Universitatea "Ovidius"

1275
2
În perioada 31 octombrie - 2 noiembrie, amfiteatrele Campusului Universității "Ovidius" vor găz-dui o dublă conferință axată pe învățământul virtual, una cu carac-ter național, cealaltă cu participare internațională.
Conferința Națională de Învățământ Virtual, (CNIV) ajunsă la cea de-a VI-a ediție, va începe astăzi, de la ora 14:30, și va beneficia de prezența a 150 de participanți din toată țara. Conferința este deschisă studenților, elevilor, cadrelor didactice, participarea fiind gratuită. De asemenea, vor participa invitați de la Intel România, evenimentul fiind susținut de Rețeaua de Excelență în Reali-tatea Virtuală.
În cadrul conferinței se va desfășura concursul "Software Educational 2008", care se adresează autorilor de produse e-Learning și Software Educațional, specialiștilor, cercetătorilor, profesorilor, studenților și elevilor cu preocupări în domeniul tehnologiilor educaționale susținute de modele, metodologii și soluții software. Se urmărește promovarea și implementarea ideilor moderne în educația inițială și în formarea continuă, promovarea spiritului de lucru, cercetarea în echipă și atragerea și includerea tinerilor în programele de cercetare și dezvoltare.
Câștigătorii concursului vor fi distinși cu premii de excelență acordate de Universitatea din București, de Intel Education și de către Centrul Virtual de Excelență SIVECO, constând în bani și produse software.
De asemenea, va avea loc o expoziție de software educațional, în cadrul căreia va avea loc o prezentare demonstrativă de produse software - programe, medii, tehnologii, programe și strategii educaționale, tehnici de calcul și echipamente multimedia.
Cea de-a treia ediție a Conferinței Internaționale de Învățământ Virtual (ICVL) va debuta sâmbătă, 1 noiembrie, de la ora 9, și va reuni 90 de participanți din Franța, SUA, Iran, Letonia, România, Moldova, Croația, Grecia, Turcia, Japonia, Slovenia, Slovacia, Anglia, Belgia și Germania, urmând să fie prezentate 60 de lucrări. De asemenea, în cadrul ICVL se va desfășura un work-shop intitulat EMULACTION - Environnement MULtimodal pour Activités Coopératives Transnationales de formatION (Multimodal Environment for Transnational and Cooperative Training Activities).
Evenimentul are ca principal obiectiv promovarea tehnologiilor moderne în educație și cercetare, fiind organizat de Facultatea de Matematică și Informatică a Universității "Ovidius", Universitatea din București, SIVECO România, cu finanțare parțială prin Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică.

Comentează știrea

FkkSuOUiA
18 octombrie 2011
sjtQaZswel

I suppose that sounds and semlls just about right.

honda batwing fairing
1 iunie 2014
honda batwing fairing

The beaky front fairing gives the Ninja 1000 a crouched and restless feline profile that's ready to leap with all ferocity. The slats at the edges, the angular fuel tank, body panels draped in a mix of black and green. honda batwing fairing http://hondabikefairings.tripod.com

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2344 secunde