Trei spectacole într-o zi, la Festivalul Muzicii și Dansului

Dublă reprezentație la matineu și o Seară camerală

212
Dublă reprezentație  la matineu și o Seară camerală - invitatielafestivalcopy-1447601953.jpg

Articole de la același autor

Surprizele pregătite de organizatorii celei de-a 41-a ediții a Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului continuă mâine, 17 noiembrie, cu o dublă reprezentație, la matineu, de la orele 10, respectiv 11,30, a spectacolului muzical-coregrafic pentru copii "S-au furat poveștile", prezentat de Compania All’s Choir and Ballet.

Soliști - Mădălina Constantin, Anfisa Fugaru, Marius Nine. Regia - Alin Horia Mânzat, coregrafia - Beatrice Șerbănescu.

Compania All’s Choir este formată din cântăreți de operă, cu experiență artistică internațională în țări precum Marea Britanie, Elveția, Grecia, Ungaria, Spania, Olanda, Belgia, Israel, Coreea de Sud, Japonia, Thailanda.

Conceptul acestui spectacol, nonconformist, cu dans și joc teatral, susține accesibilitatea muzicii și capacitatea ei de a aduce bucurie într-o lume agitată. Imaginea unui grup de oameni talentați care aleg să cânte împreună, să-și unească vocile într-una singură, mai puternică, lansează invitația publicului de a participa în direct la bucuria muzicii.

Seara de marți, 17 noiembrie, se constituie într-o invitație adresată melomanilor constănțeni la întâlnirea cu soliștii Georgiana Costea (soprană) și Andrada Ștefan (pian). Seara camerală debutează la ora 18,30, iar prețul biletului este de 10 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4832 secunde