"Ecologistul" trupei Sistem, la Școala din Fântânele

592
Astăzi, în cadrul ediției a doua a proiectului EcoChampions realizat de Asociația MaiMultVerde și Grupul CEZ în parteneriat cu Mare Nostrum și Inspectoratul Școlar Constanța, cluburile de elevi "Spiridușii naturii" și "Gardienii naturii" din cadrul școlilor cu clasele I-VIII din Cogealac și Fântânele au pregătit un spectacol caritabil în beneficiul copiilor de la Adăpostul de zi și noapte Gheorghe Hagi din Constanța.
Cluburile de elevi implicate în proiect trebuie să implementeze 25 de proiecte de voluntariat în diverse domenii în această ediție EcoChampions, iar pentru luna decembrie elevii din Cogealac și Fântânele au hotărât să abordeze domeniul social și să organizeze un spectacol caritabil de Crăciun. Programul spectacolului cuprinde o scenetă eco, un mini concert de colinde, expoziție culinară și alte surprize pentru participanți. Jucăriile adunate vor fi făcute cadou copiilor de la Adăpostul de zi și noapte Gheorghe Hagi din Constanța.
Invitatul special va fi Zoli Toth, membru al trupei SISTEM și susținător al cauzelor ecologiste.
Spectacolul va fi organizat la Școala cu clasele I-VIII din Fântânele, iar după terminarea spectacolului, elevii și profesorii vor duce cadourile adunate copiilor de la adăpost.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4679 secunde