Concurs Ecouri la Ziua Internațională a Mării Negre

266
Ecouri la Ziua Internațională a Mării Negre - f23999b14a6bc6f14f9b6aafdb5fa996.jpg

Articole de la același autor

La Medgidia, elevii claselor a-XI-a D și E ai Liceului Teoretic "Nicolae Bălcescu", coordonați de prof. Jenica Sava și Carmen-Fella Țanu, au desfășurat o activitate dedicată Mării Negre, scopul acestei manifestări, ajunsă în România la cea de a XIII-a ediție, urmărind conștientizarea rolului pe care tânărul licean îl are în societatea noastră în ceea ce privește reducerea și eliminarea ignoranței în privința problematicii poluării mediului din Marea Neagră.
Elevii s-au grupat în echipe de câte șase membrii și după ce au studiat fișele de documentare, au rezolvat fișe de lucru, după care s-au autoevaluat. În plus, fiecare echipă a realizat un cvintet cu tema Marea Neagră. Mijloacele utilizate au constat în fișe de documentare, fișe de lucru, fișe de autoevaluare, referate, afișe, postere, fotografii, prezentări în Power Point.
La finalul activității, echipele câștigătoare au primit mape conținând materiale tematice educaționale în format electronic, precum și pe suport de hârtie.
La Școala din Sibioara, micuții elevi au realizat diverse lucrări având la bază scoici și alte materiale care nici prin cap nu ne trec, cum ar fi rumegușul rezultat din ascuțirea creioanelor. Deveniți "celebrii" prin efortul depus pentru a-și acumula propriile fonduri financiare cu ocazia Târgului de toamnă organizat la Pavilionul expozițional de la Constanța, școlarii îndrumați de Daniela Dascălu sunt foarte fericiți, după cum ne declara chiar învățătoarea, să participe la astfel de activități.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8677 secunde