"Educația nu măsoară cât de mult ai memorat!"

457
3

Articole de la același autor

La finele acestei săptămâni, în cadrul Comisiei profesorilor de psihopedagogie specială a Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă "Maria Montessori" Constanța, a avut loc lansarea de carte a profesorului Mihaela Boantă, cu titlul "Citește și alege ce se potrivește!".

Cartea reprezintă o resursă didactică pentru orele de cultură civică, ajutându-i pe elevi în conștientizarea unor valori morale, în inițierea copiilor în practicarea unui comportament activ și responsabil, capabil de toleranță și respect față de sine și de ceilalți, conștient de drepturi și datorii, liber și deschis spre nou și corect.

Motto-ul cărții este inspirat de scriitorul francez Anatole France: "Educația nu măsoară cât de mult ai memorat sau cât de multe știi. Educația reprezintă capacitatea de a face diferența între lucrurile pe care le știi și cele pe care nu le știi". 

Comentează știrea

UE
24 ianuarie 2016
adevar

In cadru comisiei europene romani au politica terorista sa distruga poporele vecine

adevar
24 ianuarie 2016
adevar

Cetateni straini nu sunt cobai la romani. Daca tot sunteti in ue invatat sa fiti oameni si dupa acea vorbiti de educatie

adevar
24 ianuarie 2016
adevar

Sechestrare si abuz de straine membre UE ce fel de educatie este?Cand vrei sa depui plangere de viol si politia romana spune sa se depuna plangeri la presedentia ce fel de educatie este?Romania tu nu ai educatia nu ai nimic.romani= animale . Iti lucreaza vro ruda la politie romana ca nu se poate depune plangeri in

Articole pe aceeași temă

Joi, 17 Decembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Lansare de carte la Medgidia
Pagina a fost generata in 2.6851 secunde