Educația românească, în atenția Europei

130
Educația românească, în atenția Europei - educatiaromaneasca-1445184392.jpg

Articole de la același autor

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ organizează, astăzi, o amplă masă rotundă, la care vor participa 100 de invitați din 34 de țări: președinți și delegați ai organizațiilor sindicale din educație și cercetare, din Europa Centrală și de Est și zona Caucazului, afiliate la Comitetul Sindical European pentru Educație (ETUCE) și Internaționala Educației.

În cadrul acestui eveniment, delegații vor aborda teme precum liniile de politică educațională la nivel european pentru următorii doi ani, investiția în educație - creșterea privatizării, competențele profesionale și dezvoltarea profesională a profesorilor, dar și noi metode de îmbunătățire a calității din educație.

De asemenea, va fi prezentat Studiul European privind educația în țările din Europa Centrală și de Est și zona Caucazului.

La masa rotundă, vor participa președintele FSLI, Simion Hancescu, ministrul Educației și Cercetării Științifice, Sorin Cîmpeanu, ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, președintele Comitetului Sindical European pentru Educație, Christine Blower, directorul Comitetului Sindical European pentru Educație, Martin Romer, directorul Fundației Europene pentru Formare, Madlen Serban. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6985 secunde