Ei sunt elevii Colegiului de Artă medaliați la olimpiade

673
1
Ei sunt elevii Colegiului de Artă medaliați la olimpiade - colegiulreginamaria1-1365520388.jpg
În timp ce mii de elevi participau la activitățile programate în cadrul săptămânii "Să știi mai multe, să fii mai bun", alte zeci de colegi de-ai lor reprezentau cu cinste Constanța la competițiile naționale ce s-au desfășurat în țară. 


Ieri, prof. Nejdet Gevat, directorul Colegiului Național de Arte "Regina Maria" din Constanța, ne-a vorbit cu extrem de mare mândrie de cei 18 copiii care au adus acestei instituții premii și mențiuni de la olimpiadele naționale din Alba Iulia, Cluj sau Craiova. "Deocamdată, vorbim de elevii de la vocațional, pentru că lor li se adaugă alți copii excepționali care s-au întors cu rezultate deosebite de la olimpiadele de limbi străine", a adăugat prof. Nejdet. 
Așadar, de la Olimpiada Națională de Arte vizuale, arhitectură și istoria artei, Denisa Ivan și Lucian Hrisav (ambii clasa a XII-a) au obținut premiul III, iar colegii lor dintr-a XI-a - Dragoș Iulian Ghioca, Robert Cristian Băjenaru și Miruna Pleșoianu s-au întors cu mențiuni.
Tot cu mențiune s-a întors și Theodor Dumitru (clasa a VII-a, pian) de la Olimpiada Națională de interpretare instrumentală, vocală și studii teoretice, Ștefania Budu (clasa a III-a, pian) a obținut Premiul II, iar Cristian Anton (clasa a XI-a, vioară) - Premiul III. 
Cu cele mai multe premii, însă, aveau să se întoarcă de la Olimpiada Națională de coregrafie de la Cluj minunații copiii de la specialitățile dans contemporan și dans clasic. Așadar, au obținut Premiul I: Răzvan Florin Dumitrescu (clasa a XI-a), Diana Georgia Ionescu (clasa a VII-a) și Cosmin Bogdan Adrian (clasa a XII-a) l Premiul II: Bianca Antoanela Gologan (clasa a IX-a) l Premiul III: Claudia Ioana Ignat (clasa a XI-a), Adrian Ștefan Goanță (clasa a XII-a) și Cătălina Iliescu (clasa a IX-a) l Mențiune: Florentina Munteanu (clasa a XI-a), Alexandra Ianuș (clasa a VII-a) și Andreea Rusu (clasa a VII-a).


Comentează știrea

NELI
10 aprilie 2013
Felicitari !

Toata stima pentru acesti elevi si mult succes in ceea ce isi doresc !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4424 secunde