Elefanții bizari vin pe malul mării

202
Trupa "Les Elephants Bizarres" a început turneul național "Nu mă opri", iar vineri, 17 noiembrie, vine rândul Constanței. Cu ocazia lansării hit-ului "Nu mă opri", prima lor piesă în limba română, "elefanții" se plimbă în această toamnă prin toată țara. Melodia care dă numele turneului are și un videoclip cu peste 180 000 de vizualizări pe Youtube. 


Trupa a luat ființă în anul 2007, reunindu-i pe Cătălin Rădoi (Proka) - chitară electrică și voce, Ștefan Matei - voce, Claudiu Știrbei - tobe, Nicolae Cazacu (Nae) - synth și Hasan Nabulsi - chitară bass.

În încercarea de a defini stilul trupei, termenul care se apropie cel mai mult este "electro-pop-rock", ne-au comunicat organizatorii evenimentului. "Elefanții", însă, într-un interviu în Metropotam, explicau despre muzica lor că "nu e vorba de un stil anume, mai mult de o stare. Avem piese care ar merge într-un film western, avem piese de dans, avem si piese pentru air guitar".

Concertul se va ține în Club Doors și este programat pentru ora 21:00. Biletele pot fi achiziționate de la Clubul Doors, din strada Traian. Prețul unui bilet este de 15 lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 13 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Astăzi se lasă secul
Marţi, 13 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Vrem și noi să fim jurnaliști!
Pagina a fost generata in 1.5246 secunde